Webshop

Webshop

Een webshop kent ten opzichte van een reguliere winkel vele voordelen. Zo bespaart men veel kosten op het personeel, is de digitale winkel 24 uur per dag geopend, heeft een webshop een groot bereik en kan een enorm assortiment aangeboden worden wat niet in een reguliere winkel zou passen. En zo zijn er nog veel meer voordelen waar u zich vast bewust van bent.

Nieuwe webshops

Uitbreiding van uw reguliere winkel of een nieuwe winkel beginnen hoeft niet altijd op bouwkundig vlak tot stand te komen. Door producten online te verkopen kunt u een breder publiek bereiken. Wij geven u graag advies over het inrichten van uw webshop. We vinden het belangrijk dat uw webwinkel herkenbaar wordt door de huisstijl van uw bedrijf op te nemen in het design van uw digitale winkel. Kortom: wij zorgen ervoor dat online klanten uw bedrijf ook offline herkennen en andersom. Wilt u meer weten over onze handelswijze? Dan kunt u dit u lezen bij webdevelopment.

Bestaande webshops

Aan een webwinkel kleven ook nadelen. Het content management system (CMS) waarmee een webshop is opgebouwd is vaak verouderd en kent nagenoeg geen gebruiksvriendelijke manier om nieuwe producten toe te voegen. Daarnaast hebben veel bestaande webshops nog een gezamenlijk probleem: ze trekken weinig klanten. Wij kunnen uw oude webwinkel in een nieuw jasje stoppen voor zowel het design, een nieuw CMS waardoor u op een gebruiksvriendelijke manier uw assortiment kunt aanvullen en uw webshop beter laten vinden door potentiƫle klanten door zoekmachine optimalisatie.

Webonderhoud

Wilt u uw webshop blijven optimaliseren om meer omzet te kunnen genereren? Azulo zorgt voor uw webonderhoud zodat uw webswinkel met de tijd mee gaat en uw digitale winkel geoptimaliseerd blijft voor zoekmachines.

Wilt u meer informatie over een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en een goed vindbare webshop voor uw bedrijf? Wij staan u graag te woord.