Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Tegenwoordig zijn zoekmachines niet meer weg te denken op het internet. Een goudengids of telefoonboek wordt weinig meer gebruikt. Alles is vindbaar via zoekmachines zoals Google en Yahoo!. Het is een snel en handig hulpmiddel waar uw doelgroep dagelijks gebruik van maakt. Hier kunt u ook van profiteren.

Vindbaarheid is belangrijk

Azulo heeft ervaring met het optimaliseren van uw website of webshop. Wij beseffen hoe belangrijk het voor uw bedrijf is om hoog te scoren op de zoekresultaten. Hoe hoger uw bedrijf in de zoekresultaten wordt opgenomen, des te meer potentiƫle klanten zullen uw website of webshop immers bezoeken.

Uitgebreide analyse

Hoe helpen wij u om online beter gevonden te worden? Hier houden wij standaard rekening mee bij onze webdevelopment. Daarnaast houden wij een uitgebreide analyse van uw bestaande website of webshop. Via deze wijze komen elementen van uw webpagina naar voren die de zoekmachines belemmeren als zij uw webpagina op het internet indexeren (lezen). Hoe beter uw website of webshop te lezen is voor de zoekmachines, des te hoger uw webpagina in de zoekresultaten zal scoren.

Opbouw van uw website veranderen

Een verouderde webpagina kent vaak veel elementen die het indexeren van zoekmachines belemmeren. Wij kunnen uw website/ webshop opnieuw opbouwen om op die manier de belemmerende elementen eruit te halen en positieve elementen toe te voegen.

Herschrijven van webteksten

Een andere manier om uw webpagina beter te laten lezen door de zoekmachines, is om uw webteksten dusdanig aan te passen. Wij kunnen de tekst van uw website of webshop herschrijven a.d.v. de eerder uitgevoerde analyse. Op deze wijze zult u gegarandeerd meer potentiƫle klanten bereiken.
Zoekmachine optimalisatie zit standaard in ons pakket voor webonderhoud.

Wilt u meer informatie over zoekmachine optimalisatie voor uw webpagina? Wij staan u graag te woord.